Bitcoin

HaruBank viert een jaar van activiteiten, die een sterke groei laten zien

Bitcoin-persbericht: Blockchain-based digital asset depository service HaruBank viert 1 jaar van het geven van marktleidende rentetarieven aan gebruikers, met afgehandelde volumes van meer dan $30.000.000 in de laatste 12 maanden.

3 augustus 2020, Singapore – Na een ongelooflijke 12 maanden van baanbrekend werk in de gedecentraliseerde financiële arena, heeft HaruBank vandaag transacties aangekondigd van in totaal $30.000.000 die via hun platform zijn gemaakt. Het nieuws komt na een belangrijke financieringsaankondiging in juni van dit jaar, die aangeeft dat er goede vooruitgang is geboekt en dat men zich inzet voor de ontwikkeling van het HaruBank ecosysteem, dat toegang lijkt te bieden tot investeringen in digitale activa voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

1 jaar in het bedrijfsleven: Een overzicht

Het nieuws komt als onderdeel van de jaarlijkse groei-index van HaruBank, die een verbazingwekkende voorwaartse beweging laat zien in het eerste jaar van velen voor het stichtende bedrijf. De index toont een ongelooflijke wereldwijde aanwezigheid en populariteit, met gebruikersaantallen die dit jaar bijna 1.000% groeien, wereldwijd. De stortingen van gebruikers zijn dit jaar met meer dan 450% gestegen, wat het grote vertrouwen en de reputatie van het platforhttps://hiveshort.com/bitcoin-evolution-hive-nlm onder de cryptogemeenschap laat zien.

Het is echter niet alleen Bitcoin Evolution die profiteert – de prestatiecijfers van het bedrijf zijn vraaggestuurd en zijn het resultaat van een platform dat concurrerende rentetarieven biedt op een verscheidenheid aan deposito’s en lock-ups. Tot nu toe is er meer dan $30.000.000 op het platform verhandeld, met meer dan 200.000 afzonderlijke uitbetalingen aan gebruikers – wat aantoont dat HaruBank het bereik en de infrastructuur heeft om op recordbrekende niveaus te schalen.

Wat ook indrukwekkend is, is het aantal gebruikers dat kiest voor een langetermijnbelang via lockup – dat alleen al dit jaar met meer dan 40% is gegroeid. Het aantal gebruikers dat kiest voor een zeer concurrerende rente via lockup-periodes is nu meer dan 80%.

Sterke banden

Naast sterke prestatiecijfers is HaruBank ook bezig geweest om de weg naar succes en stabiliteit op de lange termijn veilig te stellen. Om gebruikers dergelijke winstgevende tarieven voor lock-up en deposito’s te garanderen, zijn partnerschappen met gerenommeerde vermogensbeheerders een must geweest. Dit jaar heeft HaruBank samengewerkt met 10 verschillende crypto-activabeheerfirma’s, die allemaal aan de strenge selectiecriteria van HaruBank hebben voldaan:

  • Bedrijven moeten geregistreerde bedrijven zijn
  • Bedrijven moeten ten minste 4 personeelsleden hebben met een diepgaande expertise op het gebied van algoritmische handel
  • Bedrijven moeten een jaarlijks handelsvolume van ten minste 100.000.000 dollar hebben.
  • De ondernemingen moeten een handelsgeschiedenis van ten minste 18 maanden voorleggen.
  • Bedrijven moeten een lage volatiliteit hebben en een winst die boven het gemiddelde van de sector ligt.

Wat is het volgende?

Met zulk positief nieuws uit het eerste jaar van HaruBank, wat heeft de digital asset depository service van het moment in petto in de komende maanden? Eind augustus zal een belangrijke rebranding en lancering van Haru als een herkenbare en vertrouwde investeringsfirma die optreedt als een paraplu voor een reeks van diensten. Aan het eind van het jaar wordt ook Haru’s Mobile app gelanceerd.

Met zulke sterke prestatiecijfers, een scherpe interesse van gebruikers wereldwijd en een engagement om het succes van het bedrijf op lange termijn te verzekeren voor belanghebbenden en gebruikers door middel van partnerschappen, ziet HaruBank er goed uit om de financiële sector te bewegen in de richting van digitale activadeposito’s als de nieuwe norm, zowel voor nieuwe als voor ervaren gebruikers.

Related Posts