Einnahmen

Bitcoin Undo’-knap kommer til Ethereum Blockchain

Tjenesten er udviklet af den israelske blockchain-start Kirobo og giver brugerne mulighed for at tilbageføre deres ETH-transaktioner.

Blockchain-opstart Kirobo har lanceret en Ethereum-version af sin „Bitcoin Undo-knap.“
Tjenesten giver brugerne mulighed for at tilbageføre deres transaktioner ved hjælp af et adgangskodebaseret system.
Ved lanceringen understøtter „Ethereum Undo“ kun ETH-transaktioner med kommende ERC-20-tokens.
Israelsk blockchain-start Kirobo, kendt for sin “Bitcoin Undo-knap”, der giver brugerne mulighed for at tilbagekalde transaktioner, har lanceret den samme service til Ethereum (ETH), ifølge en meddelelse.

„Ethereum Undo-knappen“ fungerer på samme måde som dets Bitcoin-modstykke. Det giver brugerne mulighed for at tilføje adgangskoder til deres udgående transaktioner. Og medmindre modtageren indtaster denne adgangskode, kan transaktionerne vendes på ethvert tidspunkt. Stadig opnår Kirobo ingen forældremyndighed over midlerne på noget tidspunkt.

Download dekrypteringsappen.
Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

”Brugen af ​​vores logiske lag eliminerer endelig behovet for at sende en testtransaktion, hvilket kraftigt reducerer niveauet af angst, som brugerne føler, når de overfører penge til en tredjepart,” sagde Asaf Naim, administrerende direktør i Kirobo, og tilføjede: “Det er en løsning, som industri, der er hårdt tiltrængt. ”

Bunke af ETH-mønter

“Ethereum Undo” fungerer gennem metamask i tegnebogen i browseren og er tilgængelig for alle tegnebøger, der understøtter WalletConnect-protokollen. Ved lanceringen kan funktionen kun bruges til ETH-transaktioner, og ERC-20-tokens er planlagt til at blive tilføjet „senere“.

I tilfælde af Ethereum hævder tjenesten at have yderligere beskyttelse mod såkaldte „man-i-midten“ -angreb – en type kryptografiske hacks, der giver ondsindede aktører mulighed for at opfange kommunikation mellem andre parter.

‚Bitcoin-Undo‘ -projektet lancerer token og indsatsbelønninger
Den israelske blockchain-start Kirobo gjorde et stænk tidligere på året, da den introducerede en banebrydende tjeneste, der gjorde det muligt at vende Bitcoin-transaktioner. Siden da har det kørt en vellykket …

“Kirobo støtter decentraliseringsprincippet og giver brugerne den samme ro i sindet, som kommer fra at sende penge mellem banker. Faktisk er det overlegen, da – som vi ved – midler i kryptotegn ikke kan fryses, ”tilføjede Naim.

Kirobo har tilføjet support til to større Ethereum-hardware-tegnebøger – Ledger og Trezor – til tjenesten.

Især stræber den nye tjeneste også efter at beskytte brugerne mod sig selv – ved at beskytte deres midler mod at sende til smarte kontrakter, der ikke understøtter indskud. En funktion, der virkelig kunne være til nytte for den bruger, der for nylig mistede $ 1,1 millioner i AAVE ved at gøre netop det.

Related Posts