Bitcoin är inte beredd att gå mainstream. Bitcoin skulle inte fungera bra om en tillströmning av människor försökte använda den.

I händelse av att hela världen använde Bitcoin, skulle Blockchain inte fungera.

Att gå mainstream skulle innebära 700 miljarder transaktioner som sker per år.

Bitcoin är inte redo att gå mainstream

Bitcoin är inte beredd att gå mainstream. Bitcoin Loophole skulle inte fungera bra om en tillströmning av människor försökte använda den. I händelsen använde hela världen myntet; Blockchain fungerar inte.

Att gå mainstream skulle innebära 700 miljarder transaktioner som sker per år. Bitcoin utökar långsamt sin kapacitet, men det fungerar inte i den takt som det borde överväga dess tillväxt.

Den digitala valutan klassas som nr 1 i världen. De digitala myntens mål är att det ska vara den primära valutan runt om i världen. På grund av sin begränsade kapacitet kan den digitala tillgången inte uppfylla sina mål; istället har den använts som en värdebutik.

Det har skett tillväxt i digitala transaktioner, mynthandlarnas betalningar har minskat. Myntets feedback är att inköp är långsammare och dyrare när du gör små transaktioner än kontanter.

Fans av det digitala myntet tror att det kommer att nå ett stadium där varje land använder valutan.

Framväxten av digitala plånböcker har också gett hopp för valutan

Digitala plånböcker används för allt från att köpa persika till en Porsche, och i det här fallet är inköpen effektiva. Förra året inträffade 208,5 miljarder digitala transaktioner, vilket översattes till 1,9 miljarder varje dag.

Målet är att det digitala myntet ska kunna genomföra 13194 444 transaktioner var 600: e sekund. Den digitala tillgången skulle inte nå sina mål eftersom den för närvarande rymmer 7 GB data medan hela Blockchain skulle komma upp till 300 GB.

För att online-myntet ska nå sitt mål, måste det lägga till hela Blockchain var 43: e dag.

(Author)
Keine Beschreibung. Bitte aktualisiere dein Profil.

Zeige alle Beiträge vonadmin